Zona Zamfirova 2: Vrati se, Zone”

Projekciju možete posjetiti od 23.02. do 25.02. 2017. godine, u terminima od 17.00 i 19.00 časova

Cijena ulaznice 4KM, a prodaja počinje od 15.02. 2017. godine, svaki radni dan između 09.00 i 15.00 časova u prostorijama Kulturnog centra.

Skoro 15 godina nakon što je ekranizovana ova velika lјubavna saga, scenaristi Ivana i Miroslav Mitić napisali su priču o tome šta se dogodilo u braku čuvenog para dvije godine nakon vjenčanja. Režija je povjerena Jugu Radivojeviću, a iza produkcije filma stoje Pink international i produkcija “Vrati se Zone”.
Glavni protagonisti i njihova borba da sačuvaju brak i dalјe su smješteni između 1905. i 1908. godine, a producent filma Miroslav Mitić, u čijoj produkciji je realizovana i prva „Zona Zamfirova“, ističe kako je kroz omilјenu lјubavnu priču dočarana lјepota naše zemlјe u tom periodu, ali i problemi sa kojima se suočavaju mladi bračni parovi.
Lijepu Zone igra mlada Brankica Sebastijanović, dok je uloga Maneta pripala Milanu Vasiću. Ostale uloge tumače glumačke zvijezde poput Ljilјane Stjepanović, Ljilјane Dragutinović, Tanje Bošković, Milana Laneta Gutovića, Nikole Ristanovskog, Ivana Bekjareva, Branka Đurića, Milana Kalinića, Stefana Buzurovića, Ive Stefanović i mnogi drugi.