Zanima vas kako izgleda pravi pop-up barber i make up shop?

Jack Daniel’s i pizzerija ‘Kod Brke’ dvojac sa brkovima, udružili su snage i ove jeseni donijeli  dašak retro kulture u Banja Luku. Naime, jedan dio prostora pizzerije ‘Kod Brke’, transformisan je u pravi pop-up Barber and Make up Shop, gdje će svi posjetioci tokom mjeseca novembra, dobiti vrhunski tretman.

Kao neko ko je i sam imao brkove i vrlo dobro razumije koliko truda treba za njihovo održavanje, Jack je odlučio gospodi omogućiti besplatno uređenje brkova i brade, te šišanje. Iako je ovo mjesec jačeg spola, kao pravi gospodin Jack je mislio i na dame, pa će se i one u ovom retro kutku moći naručiti na ‘pin up’ make up. Svi zajedno će imati priliku prepustiti se vještim rukama poznatih domaćih frizera i šminkera, potpuno besplatno.

Jackova brijačnica će biti otvorena mjesec dana, a cilj je podsjetiti kako je davnih godina upravo ovakvo jedno mjesto bilo središte društvenog života. Osim besplatnih usluga šišanja i brijanja za gospodu, te šminkanja za dame, u prostoru koji svakim detaljem podsjeća na dobra stara vremena, jedinstvenu atmosferu upotpunit će najpoznatiji američki viski. Uz čašicu Jack Daniel’s-a i Jack Daniel’s Honey-a, svi će moći razgovarati, družiti se ili naprosto uživati u muzici old fashion style.

Jack’s Barber & Make up Shop svojim radom želi podržati i globalnu humanitarnu akciju Movember, čiji je cilj podizanje svijesti o muškim bolestima, poput raka prostate.

Radno vrijeme Jack’s Barber & Make up Shop bit će svaki dan od 16h do 21h, a subotom do 22h.

Kako bi sve proteklo u što boljem raspoloženju, donosimo Vam i neka pravila:

• Akcija traje od 31.10. do 30.11.2016. godine
• Prijave idu lično u piceriji „Kod Brke“, kao i dogovor oko termina
• Potrebno je doći 10 minuta prije zakazanog termina
• Dame bi trebale doći bez šminke
• Shop je otvoren svaki dan od 16h do 21h – subotom do 22h, nedjeljom odmaramo

Detaljne informacije možete pronaći na FB stranici ’’Picerija kod Brke’’.

barber