VARIOLA2

 

Cover bend „Variola Vera“ postoji od 2012 –te godine. Uz česte promjene postave tokom protekle četiri godine, puni sastav čine:

VAR1horzal2VAR1

 Đurica Maksimović (gitara),

Miloš Grbić (bas gitara),

 Sandro Zjajo (bubnjevi),

Sara Marić (vokal).

Ovaj bend je spaja studente različitih branši u zajedničkoj ljubavi prema muzici i na taj način čini da totalno različiti karakteri i životni odabiri ipak funkcionišu kao jedna grupa kao Variola VERA.

VARIOLA1

Jedini Rock band u našem gradu koji aktivno svira i koji sa svog repertora publici plasira stvari počevši od 60′-tih i zvuka Hendrixa pa sve do poznatih hitova današnjice upakovanih u rock zvuku.

 Primarni cilj sastava za sada nije stvaranje autorskih stvari, već najveći dio vremena posvećuje obradama hitova, domaće i strane scene, ali i manje poznatih pjesama koje je okolina možda već zaboravila.

Pored velikog broja nastupa po pubovima i klubovima kako kod nas tako i u regiji, bend je nastupao na moto skupovima u Istočnom Sarajevu i Orašju, ali se rado odazivaju i na koncerte i dešavanja humanitarnog karaktera.

VARIOLA4

Jedan od primjera jeste „Bendovijada“ održana u Kulturnom Centru u Palama. Uskoro, bend će nastupiti u okviru emisije „Scena B“ u novom proektu Face TV-a sa nekoliko pjesama u kojima će se čuti lični pečat.
Pratite njohov rad, posjetite njihove nastupe i uzivajte u zvucima ovoga benda. Variola VERA

Sve što smo  uradili zaslužni smo sami scojim zalaganjem i trudom,radimo sami bez bilo kakvih menadžera i producenata sto je danas postalo popularno da svaka šusa,ali bukvalno svaka ima menagera…Izabrali malo teži,ali ispravni put za rad…

 

Za sve zainteresovane za kontakt obratite se na facebook stranicu Variola VERA ili na brojeve telefona

066/312-782 Miloš
065/637-280 Đuro

VARIOLA3