U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljena su četiri krivična djela, registrovano je jedno narušavanje javnog reda i mira, a dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.
POLICE
Stanici javne bezbjednosti Pale, 23.05.2016. godine, D.T. je prijavio da mu je u Ulici D.Jevđevića u Palama, A.V. prijetio da će ga ubiti i zapaliti, te da mu je iz službenog dostavnog vozila uzeo jednu novu trenerku.

U mjestu Strmac, opština Rogatica, nepoznati izvršilac je obio porodičnu kuću vlasništvo A.J., uzeo ključ od pomoćnog objekta i iz unutrašnjosti otuđio oko 70 kilograma meda koji se nalazio u kantama i aparat za čišćenje ramova i košnica. Izvršen je uviđaj. Istraga je u toku.

Staničnom odjeljenju policije Miljevina, 23.05.2016. godine, M.M. je prijavio da mu je nepoznati izvršilac otuđio putničko motorno vozilo „Škoda Oktavija“ koje je bilo parkirano u nezaključanoj garaži u mjestu Mjetvina, opština Foča.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca policijski službenici preduzimaju kriminalističko – istražne mjere i radnje na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“, saopšteno je iz CJB Istočno Sarajevo.