Multimedijalni festivala PROtFEST16 koji se održava drugu godinu za redom u Bijeljini, od 13. do 15. oktobra. Naš festival je namijenjen prije svega srednjoškolcima i svim mladim ljudima koji žele da naše okruženje bude bolje i ljepše mjesto za život! Festival ima 4 segmenta: pozorišni, muzički, filmski i segment koji se bavi fotografijom.

U skolopu Multimedijalnog festivala PROtFEST16 raspisan je foto konkurs pod nazivom:

„Predrasude i nasilje nisu naš fazon“.

Konkurs je namijenjen svim mladim ljubiteljima fotografije koji imaju izmedju 14 i 20 godina iz Bosne i Hercegovine. Fotografije mogu biti snimljene i mobilnim telefonom.
Učešćem na konkursu dajete saglasnost da fotografije budu objavljene na Facebook stranici PROtFEST-a, gdje će se glasati za najbolju fotografiju, kao i da budu prikazane na izložbi koja će trajati 15 dana od otvaranja festivala. Borj forografija nije ograničen, a prijavljivanjem na konkurs potvrđujete da ste autor fotografije.
Učešće se ne naplaćuje, potrebno je samo da pošaljete fotografiju i lične podatke (ime, prezime, godište, grad i broj telefona) na mail adresu: festivalprotfest@gmail.com najkasnije do 31.8. u 23:59h. Za najbolje smo pripremili zahvalnicu i lijepe nagrade!

Vidimo se na PROtFEST-u! Srećno!

Za više informacija posjetite: www.ideafunders.nethttps://www.ideafunders.net/projects/557/protfest