10891566_1541893906096899_2814454017201108756_n (1)

Kada je seks u pitanju, frajeri nisu posebno komplikovani. Sve što žele je ovih 6 stvari…

Žele vidjeti da uživate.Dakle, nemojte se suzdržavati i nemojte se sramiti pokazati koliko vam se sviđa to što vam radi, koliko uživate, i koliko vas usrećuje. Njegovom će egu to biti najveći kompliment.
Žele da budete entuzijastični. Što bi značilo da bi volio i cijenio bilo kakav vaš angažman. Jer shvatate naravno da nije baš preseksi kada jednostavno ležite i puštate njemu da obavlja sav posao, zar ne?

 Žele da imate smisla za humor. Seks je čudan i u seksu se svašta može dogoditi. Od čudnih zvukova, iscjedaka, grčeva, padova, udaraca, sudaranja… No kada se takve stvari dogode (a potpuno je normalno da se događaju), on ne želi ženu koja će početi šiziti ili kojoj će biti neugodno. Želi ženu koja će se nasmijati, možda našaliti i nastaviti uživati!

 Žele da budete voljni eksperimentisati. Ne morate svakodnevno smišljati nove igre i poze, no povremeni noviteti začiniće vaš seksualni život. Možda vam se ne svide, no barem ćete znati da ste probali, a možda vam s druge strane seksualni život dosegne neku potpuno novu dimenziju!

 Žele da ste samopouzdani. On voli vaše tijelo i opsjednut je njime, stoga ga nemojte nastojati pokriti. On zna kako izgledate i sviđa mu se kako izgledate i želi ženu koja će ga otvoreno zavoditi svojim atrubutima bez srama i koja, ako već ne zna što radi, barem nastoji ostaviti takav utisak.

 Žele da otvoreno komunicirate. Niko se nije naučen rodio, a i ukusi svih nas se razlikuju. Kako bi na svoje i vaše zadovoljstvo posao odradio što bolje, važno je da razgovarate o tome što vas pali i što biste voljeli isprobati ili promijeniti. A što više budete znali o željama jedno drugog, to će vam seks biti bolji!

 

IZVOR:cosmopolitan.hr