Nema dileme da u Republici Srpskoj sledi jedno vrelo, fudbalsko leto. Izbori za Fudbalski savez Republike Srpske i područne Saveze, u punom su jeku. Sve je bilo, praktično, gotovo da Mile Kovačević opet dobije poverenje  na četiri godine u presedavanju FSRSali se ispadanjem četiri kluba iz Premijer lige, mnogo toga promenilo.

Zamera se Fudbalskom savezu Republike Srpske  da nije dovoljno učinio za klubove članove Premijer lige. Lavina se pokrenula, a u trku za poziciju prvog čoveka entitetskog Saveza, sada  iz Bijeljine – guraju Savu Miloševića. Nekadašnji as Partizana, na izlaznim je vratima FSS jer bi na njegovo mesto, direktora reprezentacija, trebao doći Goran Bunjevčević. Navodno je Bunjevčević prvi pik Slaviše Kokeze, jedinog kandidata za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Da li u svemu ovome ima istine i koliko- videćemo ubrzo? Naime, Područni fudbalski savez Bijeljine uskoro će održati svoju izbornu skupštinu i kandidovati kadrove za FSRS i FS BiH.

Dobro obavešteni kažu da će se tu pojaviti ime Save Miloševića.

Podsećamo da predsednik FSRS ,po Statutu, direktno ide i u Izvršni odbor FS BiH, a imao bi i mogućnost ulaska  u trku za prvog čoveka Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Hoće li, zaista  tako i biti???

Izvor: Sport DC