DCSLAVIJAU fudbalskom klubu Slavija već su pristupili spremanju za takmičenje u Prvoj ligi Republike Srpske. Danas je održana sjednica Upravnog odbora kluba na kojem je odlučeno da se preduzmu prvi koraci ka stabilizaciji kluba.

Iako se prethodnih dana mnogo pričalo o odlascima članova rukovodstva, barem za sada od toga nema ništa, jer se još uvijek nije pojavio niko spreman da preuzme klub u ovakvoj situaciji. S toga, trenutno rukovodstvo čini sve napore kako bi Slavija u što boljem izdanju dočekala po prvi put poslije gotovo petnaest godina šampionat Republike Srpske.

U narednim danima biće obavljeni razgovori sa kandidatima za novog šefa stručnog štaba Slavije, a poslije toga uslijediće i sastavljanje tima za narednu sezonu, kao i rješavanje ostalih pitanja vezanih za igrače i rukovodstvo.

Ono što je takođe bitno spomenuti jeste da u narednim danima treba da krene sanacija stadiona u Istočnom Sarajeva, koji je bio u zaista katastrofalnom stanju ove sezone, a rekonstruisaće se i postojeće klupske prostorije pored pomoćnog terena.

Izvor: SportDC