Na „Instagramu“ su poslednjih godina deca bogatih roditelja postala poznata po hvalisanju svojim raskošnim i bahatim ponašanjem. Sa druge strane, njihovi roditelji uopšte nisu bolji.

Stranica “Rich Parents of Instagram” prepuna je fotografija bogatih roditelja, gde se jasno vidi odakle su njihova deca nasledila bahatost
Bogati-1
Bogate mame i tate na sve načine pokazuju koliko su neumereni u trošenju novca, a na mnogim fotografijama se može videti i arogancija.
Bogati-2
Roditelji se tako hvale privatnim avionima, „lamborginijima“ i „ferarijima“, kao i žurkama gde se prosipa Arman de Brinjak kojeg neke boce koštaju i do 100.000 dolara
Bogati-3
„Mislio sam da probam seljačku hranu“, napisao je jedan od njih u opisu fotografije na kojoj je ambalaža iz „Mekdonaldsa“, a ispod nje ruka na kojoj se nalazi „roleks“.
Bogati-4
„Uvek se sve vrti oko bogatih klinaca, pa sam odlučio da napravim nešto drugačije“, objašnjava za Biznis insajder tvorac naloga.
Bogati-5
Na jednoj od fotografija se nalaze dva sata ukrašena dijamantima i roditelj koji kritikuje svog sina i naziva ga razmaženim derištem jer je kometar njegovog deteta bio: „Tražio sam jahtu, ali… Hvala tata“.

Bogati-6

Bogati-7