Fondacija 787 poziva mlade od 20 do 35 godina starosti koji vode startupove (imaju nešto više od poslovne ideje poput prototipa, istraživanja, ostvarene prodaje, uspostavljenih operacija, registrovan biznis itd.) da se prijave za učešće u programu Business Workout koji će trajati od avgusta 2018. do maja 2019. godine. Cilj programa je da pruži edukaciju i podršku startupovima koji vode mladi kako bi ostvarili stabilan rast i održivost. Program se organizuje u terminima koji neće u većoj mjeri remetiti poslovanje.

Razmišljaš da li si prava osoba za ovaj program?

  • Imaš biznis koji je prevazišao okvire ideje i provodiš (registrovane ili neregistrovane) poslovne aktivnosti bar godinu dana?
  • Savladao/la si neke početne prepreke i sada si u fazi rasta biznise, te ti nedostaju ti neke ključne informacije i podrška da savladaš i preostale izazove?
  • Možeš izdvojiti po jedan vikend svakog mjeseca kako bismo zajedno radili na razvoju tvog biznis modela, marketinškoj strategiji i brendiranju, prodajnim vještinama, finansijskom menadžmentu, izvoznim mogućnostima itd.?
  • Zainteresovan/a si za organizaciju B2B sastanaka, mentorstvo, tehničku asistenciju vezanu za strateški rast ili promociju proizvoda/usluga?
  • Želiš se povezati sa stručnjacima i poduzetnicima iz tvoje oblasti?
  • Imaš od 20-35 godina?
  • Živiš i posluješ bilo gdje u BiH?

Ako su odgovori na ova pitanja DA, onda očekujemo tvoju prijavu!

Molimo te da nam dostaviš svoj CV i kratki opis čime se tvoj biznis bavi, koji su dosadašnji rezultati i šta su najveći izazovi i postignuća u dosadašnjem radu tvog biznisa (max. 1 stranica).

Ova dva dokumenta nam dostavi do 26.07.2018. na info@fondacija787.ba, sa naznakom: Želim Business Workout.

Mi pokrivamo sve troškove programa, a realizacija programa je finansirana grantom Ministarstva vanjskih poslova Sjedinjenih Američkih Država (Department of State).

Izvor: Mreža za mir