Velika ljubav prema životinjama pretvorila se u jednu poslovnu ideju. Od djetinstva Nemanja Tešanović gajio je osjećanje privrženosti životinjama i imao razumjevanje za životinjski svijet što je uticalo i na njegov izbor obrazovanja, te je postao veterinar. Naime  07.06.2021 sa radom počinje veterinarska apoteka ZOOMA na adresi ul. V.R. Putnika broj 205.

Udruženim snagama brat i sestra pokrenuli su ovu poslovnu ideju koju od drugih pored toga što se bazira na čistoj ljubavi i znanju razlikuje još nešto.

Poslovna ideja bazirana je na zamisli da se organizuje prvi u cijeloj Republici „hotel“ za životinje. Pružiti mogućnost ljubiteljima životinja da nesmetano obavljaju svoje poslovne djelatnosti i putuju a da pri tome njihovi ljubimci nisu ugroženi, početna je ideja.  Međutim ovakva ideja iziskuje velike pripreme na čemu osnivači ZOOMA aktivno rade, a do tada od nečega se mora početi. Veterinarska apoteka ZOOMA obezbjeđuje sve potrebštine za Vaše ljubimce. Više informacija o uslugama možete pronaći na njihovoj fb ili instagram stranici.  

Suvlasnik za portal kaže: ZOOMA je obezbjedila poklon za prvog kupca, čekamo Vas sa nestrpljenjem.

Pored ovog lijepog gesta ZOOMA će nagraditi i lojalnost, te svi kupci koji preuzmu kartice lojalnosti tokom godine skupljat će bodove koje mogu iskoristiti prilikom kupovine u vidu plaćanja bodovima umjesto novcem.