Jučer su sve oči bile uprte u princa Williama i Kate Middleton koji su se po prvi puta zajedno pojavili na ovom prestižnom događanju U Velikoj Britaniji započele su konjičke utrke Royal Ascot, koje su članovima visokog društva odlična prilika za druženje i pokazivanje novih avangardnih šešira. Jučer su sve oči bile uprte u princa Williama i Kate Middleton koji su se po prvi puta zajedno pojavili na ovom prestižnom događanju.

Vojvotkinja Kate izgledala je izuzetno elegantno u čipkastoj bijeloj haljini Dolce&Gabbana, koju je upotpunila raskošnim mrežastim šeširom s velikim cvijetom. Za atraktivni šešir zaslužna je Jane Taylor.

KateBijelaCipka

Simpatični princ William izgledao je zgodno u prugastim sivim hlačama, golublje sivom prsluku i crnom fraku, a na glavi je nosio cilindar.

KateWilliamAscot56
Uglednici koji su se jučer pojavili u Ascotu imali su priliku vidjeti još neke članove kraljevske obitelji pa i samu kraljicu Elizabetu II.

KraljicaRuzicastiSesir
Vitalna starica za ovu je prigodu obukla omiljenu ružičastu boju, a ispod kaputa nosila je cvjetnu haljinu u pastelim nijansama.Camilla je izgledala poprilično dobro u krem kostimiću koji je upotpunila velikim šeširom s bež mašnom, dok se princ Charles odlučio za sivo odijelo.

 

CamillaCharlesAscot

Pažnju fotografa plijenile su i danska princeza Mary i Sophie, kontesa od Wessexa koje su na utrke stigle u haljinama veselih boja.AscotGeorge98