Platite samo 40 KM za pregled mladeža dermatoskopijom i konsultacije o melanomu u Našoj klinici!

S nekim mladežima se rodimo, a tokom života pojavljuju se novi. Rastu zajedno sa nama, povećavaju se i mijenjaju boju, ali svaku naglu promjenu u izgledu mladeža trebamo ozbiljno shvatiti jer ona može biti znak pojave melanoma. Zbog toga je vrlo važna samokontrola i redovni pregledi kože i sluznica.

Platite samo 40 KM za pregled mladeža dermatoskopijom i konsultacije o melanomu u Našoj klinici!

Opis ponude

Pregled mladeža ili dermoskopija je jednostavna i neinvazivna, brzo izvodljiva i veoma korisna metoda pomoću koje je moguće postaviti pouzdaniju dijagnozu pigmentnih lezija ili mladeža, a posebno razlikovati melanom od drugih benignih pigmentnih promjena na koži.
Dermoskopija predstavlja površno mikroskopiranje kožnih promjena. Jednostavna je, brzo izvodljiva, povećava vidljivost svih promjena i omogućava pouzdano postavljanje dijagnoze. Tokom dermoskopije koristi se aparat dermoskop koji ima odgovarajući optički sistem sočiva i izvor polarizovane svjetlosti.
 
Ginekološka ordinacija “Nasa Klinika” je moderna privatna zdravstvena ustanova, osnovana u februaru 2015. god sa ciljem unapređenja i zaštite reproduktivnog zdravlja žene. Nosilac posla je Pavlović dr. Željko specijalista ginekologije i akuserstva-onkolog. Medicinski fakultet je završio u Sarajevu 1988, specijalizaciju iz ginekologije i subspecijalizaciju ginekološke onkologije završio na KC Srbije, Beograd i Institut za radiologiju i onkologiju Srbije, Beograd kao i dodatne edukacije iz ultrazvučne dijagnostike, kolposkopije, laparoskopije i uroginekologije.
ZU specijalistička ordinacija Naša klinika
Spasovdanska 30, Istočno Sarajevo