Direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić, juče je odlikovan najvećom evropskom nagradom na Međunarodnim poslovnim susretima u Sarajevu. „Jubilarna nagradna zlatna plaketa za životno djelo“ otišla je u ruke menadžera koji je svojim radom nakon Skijališta Srbije probudio i olimpijsku planinu Jahorinu i plasirao je visoko na mapi evropskih ski centara.  Za uspjehe i rezultate rada, prema riječima organizatora, za ogroman doprinos u razvoju biznisa u turizmu u BiH, regionu i Evropi Ljevanić je prepoznat i kao menadžer koji je doprinio razvoju prijateljstva i saradanje bez granica, za povezivanje ljudi, građana i država na bazi poštovanja ravnopravnosti na širim evropskim i svjetskim prostorima.
Tim povodom direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić se zahvalio za priznanje i dodao:“Ovo priznanje je od velikog značaja za moj tim i mene. Predivna potvrda da ljudi primjećuju i prate sve što radimo. Zasluge naravno pripisujem svom timu koji sigurno ima najviše znanja i iskustva u oblasti turizma i skijaškog biznisa. Srećan sam jer smo postali svjetski brend i naše poslovne aktivnosti se vezuju za region, Evropu ali sada i za tržište Kine. Siguran sam da na najbolji način predstavljamo Jahorinu u svijetu, i svi cijene naš rad i znanje. Često čujem da se naš uspjeh pripisuje sreći ali iza svega stoji naporan rad – i preko 16 sati dnevno i u najtežim vremenskim uslovima.“
„Posebno sam ponosan na činjenicu da smo uprkos pandemiji koja je napravila ogroman uticaj na sve sfere života i rada, mi smo uspjeli zadržati 2.000 radnih mjesta koji zavise direktno od Jahorine. Prioritet smo stavili na bezbjednost skijaša i poduzeli sve najstrožije mjere kako bi boravak turista na Jahorini bio u potpunosti bezbrižan. Sve to zajedno je dalo sjajne rezultate koje ni sami nismo očekivali, iskren da budem. Kao jedan od rijetkih ski centara u Evropi koji je otvoren za rekreativno skijanje bilježimo porast poslovnog rezultata za 25 odsto u odnosu na isti period prošle godine. Do sada je na Jahorini skijalo više od 170.000 skijaša za 80 dana skijanja u kontinuitetu i sa svih 46 km odlično pripremljenih ski staza,“ dodaje Ljevnaić.
Uz izraze velike zahvalnosti i sreće što se rad njega i njegovog tima cijeni i prepoznaje Ljevnaić ističe da je ključ uspjeha u odabiru pravih projekata i brzoj realizaciji:“I nakon toliko godina rada i iskustva u ovom poslu, shvatio sam da je najjeftinije platiti znanje.”