Omladinska banka Istočna Ilidža je jedna od 32 omladinske banke koje su dio programa fondacije ”Mozaik”. Kroz program Omladinske banke mladi iz Istočne Ilidže, okuplјeni oko ovog programa, nastoje da stvore uslove da bi svaka mlada osoba mogla aktivno učestvovati u razvoju lokalne zajednice razvijajući i primjenjujući društvene inovacije i ostvarujući svoje pune potencijale.
Ukoliko ste pošteni, ambiciozni, skromni, nepokoleblјivi mladi lјudi od 17 do 35 godina i želite stvoriti sebi i svojoj zajednici bolјu sadašnjost i budućnost, prijavite se u M – zonu društvenog preduzetništva koja je otvorena od 20.marta do 02.aprila 2017.godine.

Ulaskom u M zonu dobijate priliku da osvojite investiciju za društveno inovativni projekat u svojoj zajednici, kao i investiciju za pokrtanje vlastitog društvenog biznisa. Fondacija Mozaik investira u mlade lјude i njihova rješenja, koja mogu pretvoriti u posao koji vole, zaposliti sebe i druge, te tako postati kreatori dobre ekonomije. U ovoj generaciji planirano je podržati 120 društveno inovativnih projekata i investirati u 15 društvenih biznisa.

Svi zainteresovani mladi mogu se prijaviti putem linka za M – zonu www.m-zona.com .

Ukoliko želite saznati više, posjetite Facebook stranicu Fondacije Mozaik https://www.facebook.com/fondacijamozaik/ ili web stranicu www.mozaik.ba.

Izvor: Opština Istočna Ilidža