Novogodisnja noć:

Čola u Budvi za 100.000,

Severina na Stradunu za 50.000 evra

novag1
Popularni zabavnjaci su rasprodati za Novu 2016 godinu. Zdravko Čolić, popularni Čola, nastupiće na gradskom trgu u Budvi u Crnoj Gori za honorar od 100.000 evra. Inače grad Budva je za novogodišnji program izdvojio 215.000 evra.

Toni Cetinski će pjevati, takođe u Crnoj Gori, ali u hotelu Splendid u Bečićima za 60.000 evra. U Podgorici će na gradskom trgu nastupiti Željko Joksimović uz Harija Varešanovića (Hari Mata Hari).

Severina, od skora, Severina Kojić će nastupiti u Dubrovniku za 50.000 evra.

Što se narodnjaka tiče, Haris Džinović će Novu godinu 2016. nastupiti u hotelu Palisad, na Zlatiboru. Seka Aleksić će pjevati u beogradskom hotelu Metropol za 30.000 evra, Nataša Bekvalac će nastupiti u Hajatu za 20.000 evra, a doček sa Radom Manojlović biće svečan u Vrčinu za, takođe, 20.000 evra. Aca Lukas nastupa u Impuls Hall (kod hotela Crowne Plaza) za 50.000 evra. Jelena Rozga će za doček nastupiti u Poreču za honorar od 30.000 evra. Nina Badrić će pjevati u Zagrebu na Trgu Bana Jelačića za, takođe, 30.000 evra.

Rokeri će takođe biti zauzeti u novogodišnjoj večeri. Bajaga i Instruktori sviraće za doček 2016. godinu na Hvaru. Šuška se da će dobiti honorar od 50.000 evra. Goran Bregović košta 100.000 evra i vjerovatno će nastupiti u Rusiji, Grčkoj ili Italiji. Parni Valjak će svirati za 20.000 evra u Rovinju.

Grupa Van Gogh i Partibrejkersi sviraće na Trgu Slobode u Novom Sadu. Van Gogh takođe nastupaju i 30. decembra u Beogradu na Trgu.
Doček 2016. godine na trgovima uz domaće estradne zvijezde
Nova godina se bliži, a tako i ponude gdje i kako dočekati novu 2016. godinu.

Sarajevo i Banjaluka Novu godinu dočekaće skromno bez velikih estradnih zvjezda sa strane, oslanjajući se na sopstvene mlade snage.

Proslava Međunarodne nove godine u Banjaluci kao i do sada biće organizovana na Trgu Krajine, a Banjalučane će na Trgu zabavljati domaći izvođači: “Moondance” i Vanja Mišić, Krajiški trubači, pop grupa “Nair”, “Combine quartet” i Slađana Zrnić

Grad Sarajevo po petnaesti put zaredom, organizovaće javni doček Nove 2016. godine na Trgu djece Sarajeva, ispred BBI centra.

U novogodišnjoj noći nastupiće isključivo izvođači bh. muzičke scene: Amel Ćurić, Zoster, Vela havle i Radarska kontrola, a slavlje će biti upotpunjeno spektakularnim višeminutnim vatrometom

Mostarce će u Novu godinu uvesti Mladen Grdović, Jasmin Stavros i mladi pjevač Ivo Jurić.

Lokacija za doček Nove 2016. godine predviđena je na sportskim terenima na kampusu Univerziteta u Mostaru, a ulaz će biti besplatan.
Prijedorčani će “Novogodišnjom bajkom” ispratiti 2015. Otvaranje ove manifestacije zakazano je za 26. decembar u 17 časova, kada će biti organizovano i kićenje jelke. Proslava će se završiti koncertom Željka Vasića uz koji će Prijedorčani 31. decembra dočekati novo ljeto.
Doboj će za doček Nove godine prirediti tradicionalno slavlje uz estradne zvijezde i bendove.

– U okviru programa u novogodišnjoj noći nastupiće Olja Bajrami, “Mali Bubanj bend”, “Fortuno bend” i DJ Vord – rekli su u Upravi grada.

Organizovanog dočeka neće biti na Gradskom trgu u Bijeljini, u Trebinju i Brčkom.

Najzabavnije će ipak biti u ugostiteljskim objektim koji nude svoje usluge za sve kategorije stanovništva.

I dok jedni žele staru godinu ispratiti negdje u evropskim metropolama, pa i egzotičnim destinacijama, dobar dio stanovništva ipak će proslaviti dolazak nove godine u ništa manje veselijoj kućnoj atmosferi.

Izvor:Nezavisne