29152_uis-zivjeti-slobodnoU organizaciji Unije studenata Republike Srpske i UG „Sloboda“ i ove godine biće obilježen 09. Maj – Međunarodni dan pobjede nad fašizmom. I ovoga puta u okviru događaj „Živjeti slobodno“ realizovaće se brojni kulturno – obrazovni sadržaji u nekoliko gradova i opština u RS.

Tim povodom u Banjaluci će se u nedjelju 08. maja na Aquani održati centralni muzički događaj – „Živjeti slobodno“, na kojem će nastupiti poznata imena regionalne muzičke scene. Ljubitelji pravog zvuka imaće priliku da uživaju u nastupima bendova Artan Lili, Elemental, Vlatko Stefanovski Trio i Partibrejkers.

Cijena ulaznica u pretprodaji 7 KM, na dan koncerata 10 KM. Ulaznice možete kupiti u KSB (bivši Index), kafe bar Šestica i Pekam pabu od 21.marta!

Mišljenja smo da, ovaj dan koji simbolično obilježava dan oslobođenja čovječanstva od fašističke ideologije koja je negirala samu ideju slobode i čovječnosti, zavređuje da bude obilježen i proslavljen kao važan datum u kreiranju današnjih prava i sloboda.

„Živjeti slobodno naše je opredjeljenje“.

FB page: https://www.facebook.com/zivjetislobodno/?fref=ts