Novinar i pisac Vanja Bulić otkriva da je tri puta bio na meti ubica! Proslavljeni voditelj kaže kako je uspeo da pobegne od smrti i opisuje strašan osećaj kad je shvatio da neko želi da mu oduzme život!

vanja_1000x0

“Imao sam problema zbog tekstova u ‘Dugi’. Pretili su mi i ubistvom. Tri puta su me jurili kolima. Prvi put sam im pobegao, čekali su me ispred kuće. Drugi put sam bio sa blizancima na Adi Ciganliji, pa nisu mogli ništa da mi urade zbog dece. Treći put sam bio na Sajmu knjiga, ali je tada bio moj najstariji sin sa mnom, p ni tada nisu ništa učinili. Sve sam to kasnije saznao od određenih ljudi.

Kako ste se osećali kada ste videli da vas neko čeka ispred zgrade u kojoj ste živeli?

“Noge su mi se odsekle. Bila je zima 1993. kasno uveče sam završio snimanje ‘Bisera’. Vratio sam se kući i video da me čekaju neki momci. Krenuo sam ka policiji u Ljermontovoj ulici i oni su prestali dame prate. Molio sam policiju da me odvedu do stana, jer sam se uplašio. Policajci su mi rekli da za svaki slučaj spustim roletne. mesec dana su inspekori moju decu pratili do škole. bilo je užasno”, rekao je Bulić.

Da li vam nedostaje emisija “Crni biseri”?

“Voleo bih da se ta emisija vrati, ali je niko neće, zbog toga što bi se danas teško izborila za rejting. U njoj nema psovki, udaranja…”.

Izvor:alo-rs