Povodom 04. aprila, Dana policije Republike Srpske, gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković, predsjednik Skupštine grada Miroslav Lučić i predstavnici Gradske uprave uputili su čestitku načelniku Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Srpku Kosoriću i  svim pripadnicima MUP-a RS, sa željom da i dalje savjesno i profesionalno obavljaju svoj posao.

Vuković i Lučić poželjeli su puno uspjeha pripadnicima policije RS u profesionalnom izvršavanju veoma složenih zadataka i zaštiti bezbjednosti svih građana.

„U ime Gradske uprave Istočno Sarajevo i svoje lično ime, Vama, svim pripadnicima CJB Istočno Sarajevo i MUP-a Republike Srpske, kao i svim bivšim policajcima, koji su dali nemjerljiv doprinos stvaranju Republike Srpske, najsrdačnije čestitamo Dan MUP-a 4. april, sa željom da i dalje budete uspješni u rješavanju svih zadataka, na opšte zadovoljstvo nas i naših građana“, navedeno je u čestitki Vukovića i Lučića.

 

„Želimo da MUP RS doprinese jačanju bezbjednosti i mira na ovim prostorima i da puni doprinos sveukupnom razvoju i prosperitetu RS. Ne smijemo nikada zaboraviti naše najbolje sinove, pripadnike MUP-a RS i Specijalnog odreda policije RS, koji su svoje živote položili u temelje Republike Srpske. Čestitajući Vam Dan MUP-a Republike Srpske, želimo Vama i svim pripadnicima policije, da svih narednih godina ovaj Dan slavimo u miru i blagostanju, na dobrobit svih građana Istočnog Sarajeva i Republike Srpske“, stoji u čestitki predstavnika Gradske uprave, upućenoj načelniku Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Srpku Kosoriću i pripadnicima MUP-a RS.

Izvor: Grad Istočno Sarajevo