TV emisija m:agazin će u subotu, 8. aprila, na programu Radio-televizije Republike Srpske, ponovo okupiti ljubitelje tehnoloških i naučnih tema. Predstojeće izdanje popularnog televizijskog formata donosi pregled noviteta iz svijeta tehnologije i nauke, zanimljive sagovornike, kao i brojne korisne preporuke.

Svi oni koji većinu vremena provode u svojim domovima, sa svojim najdražima, imaće priliku da vide neke od projekata koji pokazuju kako bi trebalo da izgleda budućnost privatnog prostora gotovo svakog pojedinca. Među takvima se izdvojio i Brilliant Control, sistem koji omogućava gotovo svima unutar kuće ili stana da pristupi muzici, podesi klimu, ali i da pokrene druge pametne kućanske aparate i to uz jednostavne glasovne instrukcije ili komande na dodir. Koncept koji podjednako realno daje uvid u budućnost domova je i Concept Kitchen, u kojem se izdvaja set namještaja koji je kreiran na taj način posjeduje niz tehnoloških dodataka koji su predodređeni da uštede vrijeme i resurse, kao i da sačuva hranu svježom na što duži vremenski period.

U predstojećem, 26. izdanju m:agazina imaćete priliku i da saznate detalje o nedavno predstavljenim novitetima iz svijeta mobilne industrije, koje je svijet željno iščekivao. Naime, u pitanju su modeli kompanije Samsung Electrics, Galaxy S8 i S8+, smartphone uređaji sa tehnološkim rješenjima koji pomjeraju granice tradicionalnih pametnih telefona. Besprijekornog su dizajna i hardware-a, donose i potpuno novi način interakcije sa pametnim telefonom. Korisnici kompanije m:tel, i svi oni koji to žele da postanu, mogu već sad rezervisati neki od ova dva vrhunska modela putem zvanične m:tel Facebook stranice, a za korisnike m:tel Moj Mix Vip tarife cijena ovog telefona iznosiće 1 KM.

Ove i ostale korisne sadržaje ne propustite u redovnim i repriznim terminima tokom vikenda, a sva prethodna izdanja emisije m:agazin možete da pogledate na YouTube kanalu kompanije m:tel. Za ostale informacije i zanimljivosti, posjetite www.mtel.ba ili m:blog.

m:tel – imate prijatelje!