Stefan Ćeha, student IV godine Smjera za harmoniku u klasi prof. mr Dražana Kosorića, nastupio je u Berlinu, na turističko-privrednoj manifestaciji „Dunavski  salon  2018.“.
Predstavništvo  Savezne  njemačke  pokrajine Baden-Württemberg u Berlinu već šest godina za redom organizuje turističko-privrednu manifestaciju „Dunavski  salon,  za vrijeme održavanja najvećeg svjetskog turističkog sajma ITB u Berlinu. Na jednodnevnoj manifestaciji učestvuju zemlјe podunavskog sliva: Nјemačka, Austrija, Mađarska, Rumunija, Ukrajina, Slovačka, Slovenija, Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Bosna i Herecegovina.
Uz predstavništvo Baden- Württemberga, svake godine jedna zemlјa je partner u organizaciji ove manifestacije. Ove godine zemlјa partner je bila Bosna i Hercegovina.
Manifestacija je održana u raskošnim prostorijama Privrednog predstavništva njemačke pokrajine Baden- Württemberg i okupila je preko 800 učesnika i posjetilaca, među kojima su bili visoki državnici zemalјa Dunavskog sliva, predstavnici političkog i kulturnog života, brojni predstavnici medija.
Cilј manifestacije je predstavlјanje zemalјa Dunavskog regiona, njihovih turističkih znamenitosti i potencijala, te zalaganje za jačanje saradnje u oblasti privrede, turizma, obrazovanja i kulture.
Stefan Ćeha je izveo kompoziciju  Sensibile , banjalučkog kompozitora Dalibora Đukića.

Izvor: Muzička akademija Univerzitet u Istočnom Sarajevu