Logo-FS-BiH-697x350Klupski čelnici Slavije iz Istočnog Sarajeva su danas od Komiteta za suđenje FS BiH zatražili zamenu glavnog sudije u meču  njihovog kluba i Željezničara. U dopisu se navodi:

 Upravni odbor Slavije  traži i zahteva od Sudijskog komiteta izuzeće glavnog sudije Tomislava Čujića, jer smo u više navrata drastično oštećeni, na utakmicama koje je on sudio.

 Posle meča sa Veležom, u jesenjem delu, Upravni odbor je doneo odluku da je gospodin Čujić nepoželjna osoba u našem gradu. Sem toga naša saznanja govore  da je ovo poslednja utakmica gore navedenog sudi je, te   nismo sigurni  da će imati dovoljno motivacije da istu odradi profesionalno.

 Zatečeni smo činjenicom da se za ovakvu utakmicu, visokog rizika, određuje sudija koji je imao već tri loše ocjene tokom ove sezone. Ne želimo da verujemo da je ovo urađeno namerno i da su pojedinci već otpisali Slaviju iz Premijer lige.

 Koristimo ovu priliku da se istovremeno zahvalimo na dosadašnjem korektnom radu  Sudijske organizaci je,  duboko uvereni da ćete i ovu grešku  ispraviti i da će se ovo prvenstvo završiti na regularan način, stoji u dopisu koji je Slavija uputila Komitetu za suđenje FS BiH.

Izvor:SportDC