Omladinski savjet Republike Srpske uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske organizuje 19. susret mladih Republike Srpske u Trebinju od 26. do 30. avgusta 2015. godine.
Omladinski savjet Republike Srpske i Ministarstvo porodice, omladine i sporta pozivaju mlade ljude sa područja Republike Srpske i zemalja regiona, da se prijave i uzmu aktivno učešće na ovoj manifestaciji.
„19. Susreti mladih Republike Srpske“ će biti održani u Trebinju u periodu od 26. do 30. avgusta 2015. godine.
Susreti mladih Republike Srpske su tradicionalna manifestacija koja mladim ljudima 19. put pruža mogućnost zajedničkog okupljanja, druženja, razvijanja ideja i rada na programima namijenjenim mladima.
Svrha manifestacije „19. Susreti mladih Republike Srpske“ je da doprinese promociji omladinskog rada i stvaralaštva, kulturološkog diverziteta i umjetnosti, te da dodatno doprinese unaprijeđenju odnosa mladih iz različitih regija Republike Srpske i regiona.

susret mladihFoto: Omladinski savjet RS

Opšti cilj manifestacije je da podstakne mlade ljude na umrežavanje, kreativan rad i druženje kroz zabavu i interaktivno učenje. Manifestacija će značajno doprinijeti razvoju i unaprijeđenju osjećaja zajedništva među mladim ljudima (učesnicima događaja) i prevazilaženju predrasuda, te poslužiti kao jedinstveno okruženje u kojem će mladi raditi na razvijanju zajedničkih ideja u cilju poboljšanja sopstvenog položaja.
Ukoliko ste zainteresovani za učešće na manifestaciji „19. Susreti mladih Republike Srpske“ i imate između 15 i 30 godina, molimo Vas da popunjeni prijavni obrazac pošaljete najkasnije do 20. avgusta 2015. godine do 23:59 na elektronsku adresu:susretimladihrs@gmail.com

                                                 Prijavni obrazac možete preuzeti ovdje na www.omladinskisavjet.org
BROJ UČESNIKA JE OGRANIČEN!

Učesnici koji budu odabrani biće obavješteni o uslovima i pravilima učešća, kao i mogućnostima prevoza, najkasnije do 23. avgusta 2015. godine.

Izvor: www.omladinskisavjet.org