ROĐENDAONICA MIKI MAUS

Proslava rođendana

Rođendan vaše djece najvažniji je praznik u godini i zato su pripreme opravdano planirane unaprijed, sa puno pažnje i brige o detaljima koji će ih učiniti veselim i srećnim toga dana, a cijelo društvo zadovoljno zabavom. Evo gde ćete slaviti ovaj rođendan!

Rođendaonica Miki Maus se nalazi na Dobrinji IV u Tržnom centru. Prostor je prilagođen za djecu različitog uzrasta od mališana koji još uvijek nisu prohodali ali i za malo starije drugare. Igraonica je prilagođena za djecu do 11 godina. Naše cilj je zabava sa puno novih ideja koje će zabaviti slavljenike i  drugara.

Zabavni dio

Drugari, uživajte spuštajući se niz tobogan, igrajte se igračkama na naduvavanje, skačite u trambolini, leškarite u bazenu sa lopticama, pobijediti u igri dječijeg bilijara, košarke, dječijeg stonog fudbala ili play station-a.

Tokom rođendana pjevušite i plešite uz karaoke sa društvom i svjetlosne efekte.

Našim slavljenicima pružamo priliku da se nezaboravno provedu na rođendanu i aktivno uključe u igru twister, izbora miss i mistera, maskembala i razbijanja Pinjate.

Za bebe i djecu do 3 godine postoje prilagođene igračke sa toboganom, lopticama i drugim mekanim igračkama, koje su bezbjedne i stvorene za uživanje i istraživanje naših najmlađih posjetilaca.

Posjedujemo prijatan ambijent za roditelje.

Fotografisanje

Cijela zabava će ostati zabilježena profesionalnim fotoaparatom i fotografijama.

Pinjata

Najzabavniji dio rođendana je razbijanje Pinjate koju možete naručiti po želji vaših omiljenih crtanih likova ili fudbalskih klubova ili nešto drugo po cijeni od 15 KM.

Cena paketa

Rođendan obračunavamo po

  • minimalnu cijenu izabranog paketa koja pokriva osnovne troškove organizacije rođendana od 55 KM
  • cijena paketa sa Pinjatom iznosi 70 KM

Paket obuhvata: iznajmljivanje rođendaonice za maksimalno do 20-toro djece u trajanju od 2 sata uz kompletno organizovan party program, disko efekti, karaoke, stoni fudbal, prostor za odrasle, posjedujemo i kompletan pribor, donosite jedino tanjiriće i viljuške.

  • Piće i hrana nisu uračunati u cijenu

Proslavu rođendana možete zakazati od  ponedeljka do nedelje porukom na Facebook Miki Maus ili mobitel broj: 065 88 11 34

Dođite da se družimo i pratite nas putem našg Facebook profila: Rođendaonica Miki Maus