Ove godine Opština Istočno Novo Sarajevo organizuje novu zimsko-turističku manifestaciju „Zima u Istočnom Novom Sarajevu“, koja će se održati u periodu od 16. decembra 2017. do 27. januara 2018. godine, na lokaciji ispred sportske dvorane u Istočnom Novom Sarajevu. Manifestacija je namjenjena građanima i ima za cilј promovisanje turističkih, ugostitelјskih, kulturnih i zabavnih potencijala opštine Istočno Novo Sarajevo.

Ova manifestacija kreativnosti, osmišlјena je kao prodajna izložba, te ovim putem pozivamo sve zainteresovane subjekte (pravna i fizička lica) da uzmu učešće i predstave se sa svojom ponudom, izlože svoje proizvode i na taj način promovišu svoju djelatnost, ideje i kreacije. Opština Istočno Novo Sarajevo za potrebe izlagača obezbjedila je 14 drvenih kućica (štandova).

Prijavu za učešće na manifestaciji „Zima u Istočnom Novom Sarajevu“ možete naći na veb-sajtu opštine Istočno Novo Sarajevo (www.opstinains.net), kao i u prostorijama opštine (kancelarija broj 29).

Manifestacija „Zima u Istočnom Novom Sarajevu“ će upotpuniti zimsku i prazničnu atmosferu, a posjetioci i najmlađi sugrađani će ovom prilikom moći uživati u mnoštvu zabavnih i kulturnih sadržaja.

 

Izvor: Opština Istočno Novo Sarajevo