Sve više mladih ljudi odlučuje da se zaposli na kruzerima ili na Bliskom Istoku. I ovaj put, agencija Kouzon izlazi u susret svim mladim ljudima koji žele nove poslovne prilike!

Kouzon u saradnji sa MSC Cruises organizuje veliki intervju od 17. do 23. jula u Beogradu.

Ukoliko i vi želite da budete dio ove velike pomorske kompanije koja broji 16.300 zaposlenih, prijavite se još danas.

Uslovi za prijavu za ovaj intervju su poznavanje engleskog i njemačkog jezika, te starosna granica 19-35 godina.

Kandidati koji ne poznaju njemački jezik takođe se mogu prijaviti, te će imati organizovane časove njemačkog jezika čije troškove snosi Agencija Kouzon.

Otvorene pozicije na koje možete da se prijavite za ovaj intervju su:

– Sve pozicije u restoranu

– Sve pozicije u baru

– Youth Staff

– Dance Instructor

– Adult Animator

– Fotografi

– Housekeeping

– I još mnogo drugih!

Za sve kandidate koji prođu intervju, kompanija MSC organizuje obuku, gdje će svim kandidatima biti obezbjeđen smještaj i hrana.

Donosimo vam iskustvo Miljana Vujevića, koji već neko vrijeme radi za kompaniju MSC Cruises.

kruzer – konobar

“Zašto volim MSC: Odgovor je jednostavan, MSC posada crew i staff su moja druga porodica, svi su nasmijani i spremni da ti pomognu u svim situacijama bile da su teške ili dobre. Srbi, Bosanci, Makedonci, Hrvati, Indonežani, Indijci, Italijani i svi ostali mogu se naći na svim brodovima MSC-a, svi smo mi jedna velika porodica. Mogućnosti su neograničene, ako znate svoj posao, nebo vam je granica.

Kouzon agencija je ta koja mi je omogućila ovo nezaboravno iskustvo, mogućnost da unaprijedim svoje vještine, obogatim životno iskustvo, a pri tome da zaradim pare koje kući nije moguće zaraditi. Svima želim da se što prije ukrcaju na MSC brodove i od srca im želim mirno more.

Dobro došli budući pomorci!”, kaže Vujević.

VELIKI INTERVJU

Kouzon Middle East Employment donosi sjajne vijesti za sve one koji žele da rade u gradovima kao što su Doha, Dubai, Abu Dhabi, Kuwait… Za sve koji žele siguran posao i avanturu, Agencija Kouzon u saradnji sa kompanijom UCC Aura (aura-retail.com) koja ima sjedište u Dohi, 7. jula organizuje veliki intervju u Beogradu. Tražene pozicije u ovoj kompaniji su:

– Hostess

– Konobar

– Bartender

– Cashier

– Recepcija

– Koordinator događaja

– Još mnogo, mnogo drugih!

Velik broj intervjua sa kompanijama sa Bliskog Istoka je najavljeno u predstojećem periodu.

Agenciju Kouzon možete da kontaktirate na email bih@kouzon.com.mk, telefon 066 53 30 30 ili Facebook stranicu https://www.facebook.com/KouzonBiH, a kancelariju možete pronaći na adresi Ivana Franje Jukića 11 (Tržni Centar Vidović), Banjaluka.