Jednogodišnjem Aleksandru Gajiću iz Zvornika dijagnostifikovan je rijedak i agresivan tumor na malom mozgu i hitno mu je potrebno lјečenje u Nјemačkoj za šta je neophodno obezbijediti oko 200. 000 evra. Nјegovi roditelјi mole sve lјude dobre volјe da im pomognu da što prije sakupe taj novac, jer je u pitanju život njihove bebe.

„Kada je počeo da krivi glavu na desnu stranu odveli smo ga kod lјekara gdje je ustanovlјena rijetka i agresivna vrsta tumora na malom mozgu. Operisan je u Beogradu i tada je tumor izvađen, ali su nam doktori rekli da su prisutne ćelije koje mogu ugroziti i ostale vitalne organe, pa je neophodan odlazak u Nјemačku gdje bi se vršila protonska zračenja“, kaže Aleksandrov otac Želјko.

Za odlazak na liječenje i zračenja u Nјemačku neophodno je 200.000 evra, a njegovi roditelјi koji žive u zvorničkom selu Tomanići te pare nemaju, jer nemaju ni stalne poslove.

Mali Aleksandar je veliki borac, ali je u poslednje vrijeme ponovo počeo često da povraća i ima tikove na jednom oku. Opasna bolest prijeti da mu ugrozi život, ali nade ima. Nadamo se pomoći plemenitih lјudi, koji će svojim novčanim prilozima pomoći da jednogodišnji Aleksandar otputuje u Nјemačku i to što prije, jer je svaki dan dragocjen za njegovo izliječenje.

Broj telefona za pomoć: 066/ 614 – 365

Broj žiro-računa: 562 – 003 – 81433983 – 77

(uplate iz BiH na ime Želјko Gajić)

IBAN BA: 395620038143424761

SWIFT BIC: RAZBBA22

(uplate iz inostranstva)

Izvor i foto: Katera