Primjena vlastite krvi u terapijske svrhe poznata je više od 100 godina u medicini.
Danas se koristi sve više u kirugiji za cijeljenje rana, liječenje sportskih ozljeda, estetskokorektivne svrhe uz brojne druge primjene. Budućnost pomlađivanja i regeneracije leži u vlastitoj krvi te masnom tkivu. Ne postoji ništa bolje i sigurnije od vlastitog tkiva. Uz najbolje rezultate koji daju prirodan izgled nema rizika od infekcije. Stanična terapija PRP je skraćeni naziv od PLASMA RICH PLATETELT što znači da se koristi pročišćeni i obogaćeni dio krvi zvan plazma.
Cilj je izolirati najvrijednije sastojke krvi : faktore rasta i matične stanice koje imaju snažan efekt pomlađivanja i obnove kože. Najveća prednost tretmana je što istovremeno korigirate najveći broj estetskih nedostataka uz ogromnu novčanu uštedu. Ovo je 100% prirodni tretman.
– Platite 350 KM za PRP revolucionarnu metodu podmlađivanja lica matičnim stanicama u Našoj klinici!

Preko portala Citydeal i  možete da ostvarite značajne popuste u Našoj klinici

Opis ponude

PRP terapija pomlađivanja matičnim stanicama je revolucionarna metoda pri kojoj doktor upotrebljava minimalnu količinu vaše vlastite krvi za pomlađivanje kože. Doktor vam uzme ključne stanice i proteine, koji se nalaze u krvi i ponovnim ubrizgavanjem u vašu kožu tako pospješuje obnovu kože i potkožnog tkiva. Dio krvi, po kojoj je metoda dobila ime, je PRP (Platelet Rich Plasma) ili u prijevodu – plazma bogata trombocitima. Ovim postupkom na prirodan način potičemo regeneraciju i oporavak tkiva na licu te tako smanjujemo bore i poboljšavamo tonus kože na licu. U PRP-u se uz trombocite nalaze faktori rasta i vaše matične stanice, koje nadalje stimuliraju proces obnove. Budući da se kod ovog tretmana  koristi vaša vlastita krv, ne unose se sintetičke tvari te ne postoji mogućnost  nemaju nuspojava. Tretman je u potpunosti netoksičan, hipoalergen te ne zahtijeva vrijeme oporavka.

Kontakt:

ZU specijalistička ordinacija Naša klinika

Spasovdanska 30, Istočno Sarajevo

http://www.nasaklinika.com

info@nasaklinika.com