Pedeset nijansi – Mračnije“

Projekciju možete pogledati od 23.02. do 25.02. 2017. godine, u terminu od 21.00

Cijena ulaznice 4KM, a prodaja počinje od 15.02. 2017. godine, svaki radni dan između 09.00 i 15.00 časova u prostorijama Kulturnog centra.

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u „Pedeset nijansi – Mračnije“, drugom nastavku svjetskog bestselera „Pedeset nijansi sive“.
Kad povrijeđeni Kristijan Grej pokuša da namami opreznu Anu Stil ponovo u svoj život, ona će zahtjevati novi dogovor prije nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade povjerenje i stabilnost, mračne figure iz Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost. U nastavku se ponovo pojavlјuju Marša Gej Harden, Dženifer Ele, Luk Grajms, Rita Ora, Viktor Rasuk, Eloiz Mamford i Maks Martini, kojima se po prvi put pridružuju oskarovka Kim Bejsinger, Bela Hitkot i Erik Džonson. „Pedeset nijansi – Mračnije“ režira Džejms Foli („Strah“, „Kuća od karata“), a producenti su ponovo Majkl de Luka, Dejna Bruneti i Markus Visidi, kao i E L Džejms, koja je i napisala ovaj blokbaster serijal.