Lovefest i OK Fest nastavljaju zajedničku partnersku saradnju i ove godine, želeći i nastojeći da okupe i ujedine mlade ljude iz cijelog regiona kroz muziku, druženje i kamp.

“Love Fest će ove godine biti održan od 4. do 6. avgusta u Vrnjačkoj Banji i pozivamo sve posjetioce OK Festa da dođu i posjete Vrnjačku Banju u tom periodu, a svi posjetioci OK Festa će imati poseban popust pri kupovini karte za festival ljubavi budući da je ovo rođendansko izdanje, a da je OK Fest naš prijateljski festival”  poručila je Zlatana Pavlović direktorka Lovefesta.

Lovefest, najveći festival ljubavi u Srbiji ovoga ljeta svoj deseti rođendan proslaviće uz nastupe nekih od najpoznatijih svetskih zvezda. Na najvećoj i najvatrenijoj Fire bini publika će imati priliku da proslavi jubilej uz legende svjetske muzičke elektro scene Sven Vath-a, Ben Klock-a i dvojac Pan-Pot. Na najveću binu festivala dolaze i ostali članovi Cocoon “porodice” Daniel Stefanik, Markus Fix i Ilario Alicante, Robert Dietz kao i di-džej duo Zenker Brothers. Na Energy Stage-u Lovefesta nastupaju Phil Weeks, Anthony Parasole i Rick Wilhite,Tornado Wallace, Joey Anderson i Delta Funktionen. Live Stage je kao i svake godine naklonjen različitim muzičkim ukusima pa će tokom tri festivalska dana fanovi hip-hopa imati priliku da čuju nastupe Eda Maajke, Marčela, Stereo Banane, kao i kontroverzne Mimi Mercedez. Za sve ljubitelje gitarskog zvuka na Live binu dolaze Rambo Amadeus, “Partibrejkers”, Disciplina kičme”, “Ritam nereda”, “Bjesovi”, “E Play”, kao i sastav “Irie fm” .

Bliži nam se i OK fest na Tjentištu, koji i ove godine od 01. do 03. jula okuplja najbolje domaće i regionalne izvođače na tri stage-a. Ovogodišnji headlineri OK Festa, 2016 su: Babe, Vlatko Stefanovski Trio, Laibach, Who See, Kolja i grobovlasnici, Bajaga i instruktori, Edo Maajka, Kultur Shock, Viva Vox.

Razloga je mnogo da ove godine iz srca prirode nacionalnog parka Sutjeska krenete na put ljubavi, koji vas vodi sve do Vrnjačke Banje i uživate u jedinstvenoj zabavi i sadržajima koje su za vas pripremili OK Fest i Lovefest.

Prijatelj ovogodišnjeg OK festa koji nas 01/02/03 jula prati na Tjentištu je kompanija m:tel.