Amal je glumicu nazivala LUDOM: Anđelina Džoli ljuta na bračni par KLUNI (FOTO)

Prošlo je skoro dve godine od kada su Anđelina Džoli i Bred potpisali papire za razvod, ali uprkos raznim nagađanjima, oboje su nastavili dalje. Ali rane su rane, a neke su i dalje sveže.

AMAL I DŽORDŽ KLUNIFOTO: REUTERS / POOL

Neimenovani izbor je preneo da Anđelini proključa krv čim čuje ime svog bivšeg supruga i oca šestoro dece, Breda Pita. Takođe je obelodanio, da poznata glumica ima spisak poznatih ličnosti koje su je izdale od momenta kada se saznalo za njihov razvod.

 

Na samom vrhu te liste se nalaze Džordž Amal Kluni, koji ni ne kriju da su od prvog momenta stali na stranu Breda Pita, sa kojim se Džordž druži dugi niz godina, još i pre nego što je upoznao Anđelinu. Njoj je jasno za Džordža ali je bila iznenađena kada je saznala da je Amal loše govorila o njoj i to njihovim zajedničkim prijateljima.

 

anđelina džoli i bred pit
ANĐELINA DŽOLI I BRED PITFOTO: PROFIMEDIA

Endži sumnja da teške reči koje je Amal rekla, imaju bilo kakve veze sa njenim prijateljstvom sa Bredom, već smatra je ljubomorna na nju.

 

FOTO: PROFIMEDIA

Takmičenje između njih je postojalo i ranije. Navodno, Anđelina se uvek u društvu Amal osećala manje vrednom iz razloga što se obe bave humanitarnim radom, ali je njoj smetalo što se o njoj u javnosti uvek prvo misli kao o glumici, a tek posle kao nekome ko se bavi humantarnim radom iako, smatra, da je mnogo više energije i vremena uložila u taj posao.

Neimenovani izvor je takođe saznao da je Amal nakon što se Anđelina razvela od Breda, nazvala “ludom”, tako da smatra da je to ono što ju je razbesnelo pa je odlučila da progovori o njihovom odnosu.

Imajući u vidu da se Bred Pit viđa sa Neri Oksman, cenjenom profesorkom, sigurni smo da joj nije lako da se takmiči sa tako uspešnim ženama.

Izvor i foto:glossy.espreso.rs