Pogledajte igrani film “Gorčilo jesi li to doša da me vidiš” u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo 07. i 08. februar  u 16, 18 i 20 časova

VISION TEAM DOO Beograd, Srbija, u saradnji sa MM Production Crna Gora, produkcije odgovorne za snimanje tri sezone serije Budva na pjenu od mora, 28.oktobra završile su snimanje novog zajedničkog projekta, igranog filma “GORČILO” , dramsko-humorističkog karaktera.

gorčilo111Foto: Vision team doo Beograd

Film je baziran na komediji Miodraga Mija Karadžića „Jesi li to došo da me vidiš“, koja je sigurno najbolja i najcitiranija drama, koju je napisao osamdesetih godina prošlog vijeka.

Radnja filma je smještena u crnogorskom selu, u brdima, u ljeto 1968.godine. U jeku izgradnje infrastrukture SFRJ, u naporima da se siromašni sjever Crne Gore putevima poveže sa jugom, “…DRŽAVA će od raznih naknada uložiti 24. miliona 500. hiljada novih dinara na izradu dokumentacije i početak radova na magistralnom putu, koji bi povezao sjever i jug Crne Gore. Planirano je da se u tu namjenu do kraja 1975. godine uloži oko 277 miliona novih dinara.”
U naše malo selo dolazi Geometar Laza, kako bi pripremio dokumentaciju za trasu budućeg puta. Sa njim će doći Klara, njegova žena, balerina iz Narodnog pozorišta iz Novog Sada, koja mora da tokom ljeta održava kondiciju za jesenju sezonu…

gorčilo222Foto: Vision team doo Beograd

(Izvor: www.gorcilo.com)