SANYO DIGITAL CAMERA

SANYO DIGITAL CAMERA

Iako vremenske prilike trenutno ne govore tako, ali leto nam je odista svakim danom sve bliže, pa se uveliko spremaju planovi za letovanje, a da li ćete ove godine otići u Crnu Goru, posle ovoga ćete joiš jednom razmisliti.

Crnogorci već zadovoljno trljaju ruke, jer je kažu turista više nego ikada, ali turisti razmišljaju šta da rade.


Kako je Pobjedi istakao predsednik sektora turističkih agencija u Crnogorskom turističkom udruženju Petar Ivković, hotele nude u zavisnosti od regije, vrste usluge i kategorije široku lepezu ponude i cena.

U predsezoni smeštaj na bazi polupansiona u hotelu sa tri zvezdice u Ulcinju, Sutomoru ili Čanju se nude po ceni već od 18 evra, dok je u Budvi ista kategorija hotela po ceni od 25 evra. Cene u sezoni su skuplje, od 20 do 50 odsto. Takođe su niže ukoliko rezervišete sobe onlajn preko bukinga.

POZNATI GLUMAC OTVARA RESTORAN NOBU NA SVETOM STEFANU!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Najskuplji smještaj je, naravno, na Svetom Stefanu, gde za prenoćište treba da izdvojite od 3.000 do čak 4.500 evra u glavnoj sezoni. Najjeftiniji je boravak u privatnom smještaju u mjestima kao što su Ulcinj, Sutomore ili Čanj.

PANIKA U HRVATSKOJ: POJAVILA SE SMRTONOSNA BAKTERIJA, ZATVARAJU HOTELE!

U ovim mestima cene smeštaja se kreću u predsezoni od pet do 10 evra po osobi dnevno, odnosno u glavnoj sezoni 8 do15 evra po osobi. U mestima kao što su Budva, Petrovac, Sveti Stefan cene privatnog smeštaja su standardno u predsezoni od 10 do 15 evra po osobi dnevno i u glavnoj sezoni od 15 do 25 evra po osobi dnevno”, kazao je Ivković.

Međutim, kako on ističe, postoji veliki broj kvalitetnih objekata u privatnom smeštaju sa bazenima i dopunskim sadržajem koji u smeštajnom delu ne zaostaje za hotelima sa tri i četiri zvezdice. U ovakvim objektima cene su iznad pomenutog proseka i kreću se od 50 do 80 evra po osobi dnevno.

cgm2

Kako je Pobjedi kazao predsednik Crnogorskog turističkog udruženja Žarko Radulović, cene smeštaja u hotelima ne zaostaju za kvalitetom.

ŠETATE NA PLAŽI U KUPAĆEM KOSTIMU? VIŠE TO NEĆETE NI POMIŠLJATI DA RADITE, JER SE PLAĆA KAZNA!

“U 98 odsto slučajeva kvalitet usluge i smeštaja u našim hotelima odgovaraju ponuđenoj ceni”, kazao je Radulović.

Izvor; BKTV