profimedia-0245635136_1000x0

Hitler je imao mikropenis,

Odavno se sumnja da je Hitlerovo osvajanje Evrope u stvari bio njegov pokušaj da nadomesti nedostatke na nekim drugim mestima

Ipak, pogrdna pesmica o njegovim testisima je izgleda ispričala samo polovinu priče jer, sudeći prema istoričarima Džonatanu Meju i Emi Krejg, nacističko vođa je imao – mikropenis. Hitler je patio od stanja koje se naziva hipospadija usled čega j imao ekstremno malu muškost.

Dokazano da li je Hitler zaista imao SAMO JEDAN TESTIS

Davno izgubljena medicinska dokumentacija, iz perioda kada je Adolf Hitler odsluživao zatvorsku kaznu zbog pokušaja državnog udara 1923. u Minhenu, otkrila su da je pesma rugalica, koju su svojevremeno pevali britanski vojnici, istinita – firer je imao samo jedan testis.

Džonatan i Ema u svojoj knjizi “Hitlerov poslednji dan: Iz minuta u minut” navode da su otkrili medicinsku dokumentaciju koja potvrđuje Firerov neprijatan deformitet.

Stanje je toliko ozbiljno da oni koji ga imaju moraju da uriniraju kroz otvor pri dnu, a ne na vrhu.

Ova informacija stigla je dva meseca nakon što je nemački istoričar potvrdio da je Hitler zaista imao jedan testis kako se pevalo u čuvenoj pesmici 1939. godine.

– Hitler je imao dve forme gentianle abnormalnosti: nerazvijeni testis i hipospadiju usled čega se uretra otvara sa donje strane penisa – ispričali su istoričari.

Ovakvo otkriće može da ponudi neka nova objašnjenja zbog čega se Hitler toliko plašio da bude viđen nag, kao i zbog čega je patio od napada besa.

Takođe, navodi će uticati i na raspravu o njegovom seksualnom životu (ili nedostatku istog) koji je i ranije bio tema mnogih debata.

U Hitlerovoj biografiji, britanski istoričar Ian Keršav kaže da je nacistički vođa odbijao seksualne kontakte bilo koje vrste zato što se plašio infekcija.

Ipak, postoje dokazi o nizu romantičnih sureta sa različitim ženama uključujući i njegovu ljubanicu Evu Braun sa kojom je 30. aprila 1945. počinio samoubistvo. Nemački biograf Heike Grotmemaker tvrdi da je par uživa srećan i zdrav seksualni život.

Hitlerov lični doktor Teodor Morel je takođe rekao kako je Fireru dijagnostikovao hipospadiju zbog čega mu je prepisao hormone i amfetamine u pokušaju da poboljša njegov seksualni život.

Foto: Profimedia.rs

Izvor: BLIC.RS