Dosadašnji šef stručnog štaba Slavije, Darko Vojvodić sporazumno se razišao sa klubom. Razgovor o eventualnom produženju saradnje, jer je Vojvodić imao ugovor do decembra mjeseca, obavili su predsjednik kluba Zdravko Šavija, te članovi uprave Dragan Škrba i Risto Trivun. Razgovor je protekao u izuzetno korektnoj atmosferi.

”Moram istaći da smo se sporazumno dogovorili o prekidu saradnje. Zahvalili smo se dosadašnjem šefu stručnog štaba na svemu što je uradio za klub. Imamo dobru polaznu poziciju za drugi dio šampionata. U nastavku sportske i trenerske karijeru želimo mu svaku sreću, te da u narednim trenerskim poslovima ima uspjeha kao u Slaviji pa i više. Bila je ovo korektna saradnja i tako se završila”, istakao je predsjednik Slavije, Zdravko Šavija.

”Slaviji želim da u nastavku šampionata postigne rezultate koji će joj garantovati opstanak. Naša saradnja je bila korektna i na kraju se na isto tako korektan način okončala. Igračima, saradnicima i klupskim čelnicima želim sreću u nastavku šampionata. Od danas sam okrenut nekim drugim obavezama”, rekao je Darko Vojvodić.

Nakon razgovora sa trenerom i prijateljskog rastanka, članovi klupske uprave su imali i sastanak sa igračima. Upoznali su ih sa činjenicom da je saradnja Vojvodić– Slavija okončana! Nakon tog sastanka, igrači su otišli na zasluženi odmor. Klupski čelnici svjesni su da nemaju mnogo vremena u izboru novog šefa stručnog štaba. Tokom narednih dana će se znati ko će naslediti Vojvodića i taj novi šef stručnog štaba će odlučivati i o igračkom kadru.