Vlasnik Ski-centra „Ravna planina“ Velјko Golijanin i direktor kompanije „Centrotrans“ iz Istočnog Sarajeva Momčilo Sladoje potpisali su Sporazum o saradnji koji se odnosi na pružanje usluga prevoza posjetilaca do ski-centra Ravna planina .

Saradnja se odnosi na uvođenje nove autobuske linije Krupac-Ravna planina, koja je počela sa saobraćanjem od juče 21.12.2017.

“Centrotrans je ovu potrebu prepoznao kao razvojnu komponentu i mi kao lideri u prevozu putnika u istočnom dijelu Republike Srpske shvatili smo da treba da omasovimo ovo što radi vlasnik ski-centra“, rekao je direktor kompanije „Centrotrans“ .

Novi autobus su uklјučeni u saobraćaj i saobraćaće četiri puta dnevno.

Cijena karte od Istočnog Sarajeva do „Ravne planine“ koštaće 4 KM u jednom pravcu, a povratna će biti 6 i po KM, dok će sa Pala do Ski-centra „Ravna planina“ iznositi 1,5 KM.

Portparol i marketing menadžer Ski-centra „Ravna planina“ Borislava Purković istakla je da je potpisivanje ugovora sa kompanijom „Centrotrans“ od velikog značaja, jer je prepoznat potencijal samog skijališta.

„Osim redovnih vožnji koje su bile do Pala, sada će biti i linija od Pala do `Ravne planine` svakim radnim danom„, naglasila je Purkovićeva i dodala da će vožnja vikendom biti posebno pojačana.

Prva linija od Krupca do „Ravne planine“ kreće u 7.30 časova, a povratna sa skijališta „Ravna planina“ u 16.30 časova.