Nezgoda se dogodila sinoć oko 19.00 časova na raskrsnici Spasovdanske ulice i Ulice kasindolskog bataljona. Vozač “mercedesa 200 D” čiji su inicijali M.Z. uhapšen je i u toku je dokumentovanje predmeta i podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu za krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja, saopšteno je iz CJB Istočno Sarajevo.

Pješak inicijala N.F. zadobio je teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi kada ga je, dok je prelazio ulicu na propisno označenom mjestu, udario automobil ”mercedes”, kojim je upravljalo lice inicijala M.Z.

Tom prilikom teško povrijeđenom pješaku su u Bolnici Istočno Sarajevo konstatovane prelomi obje noge i povreda glave, navode iz Centra.

– U saopštenju CJB navodi se da je u opštini Istočno Novo Sarajevo pronađen automobil “reno megan” koji je tokom proteklog vikenda ukraden na području Kantona Sarajevo.

Vozilo, koje je pronađeno na parkingu u Spasovdanskoj ulici i čija su vrata bila oštećena, prevezeno je na parking policijske stanice i biće vraćeno vlasniku.

– Policija je na Palama na parkingu u Ulici serdar Janka Vukotića pronašla automobil “golf A2” bez registracije, čija je brava bila oštećena. Utvrđeno je da je vozilo ukradeno 16. septembra u mjestu Klek u opštini Istočno Novo Sarajevo i vozilo je vraćeno vlasnik, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti.