Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić rekao je danas da SNSD najsnažnije osuđuje pokušaj uništavanja tuđe imovine, kao što je uništavanje automobila šefa Kluba poslanika te stranke u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Staše Košarca.

Špirić, koji je i poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, zahtijeva od institucija vlasti da što prije nađu i kazne počinioce tog krivičnog djela.

“Ono što me žalosti i što je jedino teže od toga što se dogodilo jeste politički muk i odsustvo bilo kakve reakcije”, naveo je Špirić.

Košarac je istakao da kamenovanje njegovog automobila doživlјava vrlo lično, kao napad na njegovu privatnost, na njega i njegovu porodicu.

On je naglasio da od policije očekuje da pronađe počinioce i naredbodavce ovog nedjela i tako pokaže građanima Istočnog Sarajeva da danas, za razliku od nekih ranijih vremena, mogu da žive bezbjedno i u miru.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo jutros je prijavlјeno da je na parkingu u Karađorđevoj ulici u ovoj opštini oštećeno vozilo “mercedes”, vlasništvo lica čiji su inicijali S.K.

Izvor: SRNA