karate1111Nase dvije predstavnice, Teodora Peric i Ana Todorovic su zavrsile takmicenje u Dubrovniku.
Teodora je u prvom kolu izgubila od predstavnice Srbije, a Ana je prvo kolo pobjedila predstavnicu Makedonije 2:0, a u drugom kolu porazena od predstavnice Hrvatske 4:2.
Cekamo vijeesti od Jovane, a sutra nastupa Toskic..karate1

 Takmicarka Jovana Ćeho zauzela je osmo mjesto na Balkanskom prvenstvu u Dubrovniku..
Joca je pobjedila takmicarku iz Makedonije u prvom kolu, u drugom kolu je porazena od predstavnice iz Slovenije i u repesazu igubila od takmicarke iz Srbije..
Sutra drzimo palceve Mladenu!

Karate klub “Slavija” će na predstojećem Balkanskom prvenstvu za kadete, juniore, i mlađe seniore u Dubrovniku nastupiti sa četiri takmičara u sastavu reprezentacije BiH.

Iako su na izbornom takmičenju prije sedam dana obezbijedili šest viza, iz privatnih razloga je odustalo dvoje takmičara, tako da će četvorka u sastavu Mladen Toskić, Ana Todorović, Jovana Ćeho i Teodora Perić nastupiti za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

– Ovo nam je prvo učešće na Balkanskom prvenstvu. Spremni smo, i nadamo se da ćemo uspjeti osvojiti neku od medalja, te tako pokazati da smo zasluženo u samom vrhu karate sporta u regionu i na Balkanu, rekao je za naš portal jedan od takmičara iz KK “Slavija”, Mladen Toskić.

16. po redu Balkansko prvenstvo održava se u Dubrovniku od 11. do 13. decembra