Balkan je zaista mesto neverovatnih obrta. Iz Crne Gore stižu vesti da je Milo Đukanović doživeo ekonomski krah.

MILOFI

Ovaj decenijski lider Crne Gore i uspešni biznismen, ovih dana se nalazi u veoma nezavidnoj situaciji. Kako prenosi portal zicer.org, Milo obilazi kumove i prijatelje i pozajmljuje pare da bi imao da sastavi kraj s krajem. Navodno, pozajmljuje po 5 ili 10 hiljada evra pod izgovorom da mu trebaju sinu za školovanje.

Kako je Milo dospeo u ovu situaciju objašnjava nam naši izvor blizak kabinetu predsednika Vlade Crne Gore.

Iza Milove ekonomske propasti lično stoji Putin!

Najava ulaska Crne Gore u NATO pakt i blokiranje ruskih investicija i poslovanja od strane crnogorske administracije, izazvalo je revolt Putina koji je naredio svom tajkunu Deripashi da se osveti Milu i da ga ekonomski uništi.

Kako je Milo ostao bez novca?

Poznato je da je Milo deo novca držao na bankovnim računima u Montekarlu a drugi deo je uložio u kockarnice i kladionice. Međutim, da bi uopšte ušao u krug biznismena u Montekarlu, morao je da posluje preko tamošnjih uticajnih ljudi od kojih je jedan Deripaska. Takoreći, Deripaska i Milo su bili neka vrsta poslovnih partnera. Onog momenta kada je Putin izdao naređenje da se Milo uništi, uticajni Deripaska je za svega nekoliko sati blokirao sve Milove račune u Montekarlu a poslovno partnerstvo raskino po najnepovoljnijim uslovima za Mila. Tako da je Milu na kraju ostao samo jedan stan u Montekarlu od sveg bogatstva koje je imao.

Izvor Istinito