Iz Gornjeg Milanovca stiže jedna pomalo zanimljiva i čudna vest! Jednoj pečenjari u ovom mestu je ukraden je kombi zajedno s pečenim prasićima…

U dostavnom vozilu tkz pikapu se nalazilo 13 pečenih prasića i tri jagnjeta cela isporuka je bila spremljena i namenjena za kupce u Beogradu
Pečenjara “Uranak-Elez” ima svoju prodavnicu na Zelenom vencu i pečeni prasići i jaganjci dopremljeni su u subotu oko osam časova “pikapom”, na kome je vidno bio ispisan naziv, kako bi kupci blagovremeno preuzeli pečenje.

Vlasnik pečenjare Dejan Jevtović (40) je izjavio da je radnik parkirao vozilo ispred prodavnice, pri čemu nije uzeo ključeve, i izašao da se preobuče kako bi izneo pečenu prasad i jagnjad.

“Posle tri-četiri minuta se pojavio ispred prodavnice ali nigde nije bilo vozila, jer su lopovi uspeli da ga pokrenu i odu u nepoznatom pravcu a da niko od kupaca niti prolaznika ništa nije video”, kaže Jevtović.

On ističe da je ukupna šteta oko 5.000 evra jer samo vozilo vredi polovinu ove sume.

Ova pečenjara godinama priprema pečenje za svoju prodavnicu u Beogradu i to svako jutro transportuje na Zeleni venac, jer je sva roba unapred naručena.