Komunalno preduzeće “Vodovod i kanalizacija” Istočno Sarajevo organizuje likovni konkurs povodom 22. marta, Svjetskog dana voda.

Iz ovog preduzeća pozivaju predškolce i osnovce sa područja Istočnog Novog Sarajava, Istočne Ilidže i Trnova da učestvuju na konkursu na temu „Zašto nam je voda važna?“ i svoje radove dostave do 18. mart u prostorije „Vodovoda i Kanalizacije“ Istočno Sarajevo u ulici Nikole Tesle 53a.

Kako navode u saopštenju, zbog odluke Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske i preporučenih epidemioloških mjera zbog virusa korona, ove godine nisu u prilici da  posjete škole i vrtiće pa Svjetski dan voda obilježavaju drugačije nego ranije.

Prvo mjesto na nagradnom konkursu iznosi 100 KM, drugo 70 KM i treće 50 KM u vidu poklon-bonova koje dobitnici mogu iskoristiti do kraja 2021. godine u Zavodu za udžbenike i nastavna sredstva.

Učesnici konkursa su dužni da na poleđini crteža navedu ime i prezime, školu koju pohađaju, razred i kontakt telefon odgovorne osobe.

Djeca iz Trnova mogu da crteže dostave u prostorije  „Vodovoda“ u njihovoj opštini. 

Sve dodatne informacije zainteresovani mogu da dobiju na broj telefona 057/342-742, radnim danima od 7.30 do 15.30 časova, navedeno je u saopštenju.