Rb5q60hOva tema namjenjena je svima koji bi da se oprobaju u Herbalife sistemu mršavljenja, praćeno konzumacijom čuvenih šejkova, tako da ako ste jedna od onih osoba koju muči to uobičajeno pitanje „kako smršati ?“, ili se vodi krilaticom  „smršaj lako“ uz Herbalife, za takve preporučujem da prvo pročitaju ovaj članak prije nego što se bace na ispijanje tog čuvenog magičnog praška.

Ako vas Vitki Gurman nije dovoljno razuvjerio u hemijski sastav spomenutog praška i mutne radnje oko dotične firme u Srbiji, možda će Vas mišljenje inostranog licenciranog nutricionistekonačno ubediti da se klonite ove hemije i same kompanije.

Dakle šta je to što ulazi u sastav Herbalife šejka (na slici ispod tabela dio koji počinje sa riječ INGREDIENTS):

pl26gmz

Protein soje (Soy Protein Isolate) – denatuirsan GMO protein. Brojne vještačke arome, posebno MSG, se dodaju ovom proteinu

Kukuruzne mekinje (Corn Bran) – GMO (genetski modifikovan kukuruz)

Vještačke arome (Artificial Flavor) – nema ni p od prirodnog

Boja karamele (Caramel Color) – isto kao i prethodno

Sukraloza (Sucralose) – Vještački zaslađivač, sintetički proizvod nastao prvobitno u namjeri da se pronađe novi pesticid.Inostrana studija pokazala je da ima teške posljedice po ljudski organizam.

Sojin lecitin (Soy Lecithin) – Toksična GMO emulzija i zašto je treba izbjegavati

Ulje od kanola repice (Canola Oil) – Repica koja se gaji po Kanadi i Americi sadrži u sastavu svog ulja dugolančane masne kiseline, za koje je utvrđeno da uništavaju omot sfingomijelina oko nervnih ćelija u mozgu i dovode do degenarcije mozga tj. bolesti nalik oboljenju ludih krava. U najgorem stadijumu oboljenja mozak podseća na švajcarski sir. Oboljenja koja se takođe vezuju za upotrebu ulja od kanola repice su gubitak vida i širok spektar neuroloških poremećaja.

Karaginan (Carrageenan) – kancerogena toksična emulzija. Razara ljudske ćelije, dovodi do stvaranja tumora i probavnih poremećaja.

Herbalife nije zainteresovan za vaše zdravlje i vašu težinu. Jedino što ga interesuje jeste profit i zato pravi napitke sa ovim sastojcima jer su jeftini za proizvodnju i uvoz iz Kine. Prosto naivnoj raji uvaljuju zaslađenu hemiju male nutricione vrijednosti, praćeno toksičnim i kancerogenim materijama. Zapitajte se kakvom riziku izlažete sebe i svoje buduće/sadašnje potomstvo konzumacijom ove marketinški prenaduvane smješe.

Dodatak (17.02.2016): Pošto je ovoj temi naglo skočila popularnost u poslednjih par dana, preporučujem svim zainteresovanima da posjete sljedeći sajt:https://www.factsaboutherbalife.com/

Izvor: Mlprevara