Krunu na drugi dan “Nektar OK Festa” stavio je veliki broj posjetioca koji su uživali na Tjentištu “osvojenim” muzikom.  Regionalne zvijezde i ove večeri  oduševile su publiku.

Već u 13h DJ After Affair i DJ Soole počeli su da zagrijavaju masu za odličnu cjelodnevnu žurku. Na OK stage-u publiku u OK kampu su zabavljali bendovi “E- Play” i “Kanda Kodža Nebojša”. Do izlaska glavnih zvijezda večeri već je sijao vatromet muzike koji su izazvali  “Viva Vops” i “Deca iz vode – EKV tribute band”.

Kada  je  scenom zavladao originalni Gobac i  “Psihomodo Pop” temperatura na Tjentištu je porasla i iz časa u čas samo se usijavala. Tako da je bina bila vrela kada se pojavio splitski rep-rok sastav “TBF”, koji kao i obično nije razočarao publiku. Sat pred ponoć nad ovim jedinstvenim prostorom prirode spustila se posebna energija u obliku “Van Goga” čiji je nastup obilježio drugo veče. Publika je sa Đuletom kao hor pjevala sve hitove ovog kultnog benda.

Žurku, koja je trajala do ranih jutarnjih časova, na After Party-ju, na “OK Stage”, nastavio je “Banana zvuk” (Luka TBF).

Ljubitelji sedme umjetnosti mogli su da uživaju na “OK Cinema Stage”-u uz film “Tour de France”.

Večeras nastupaju Damir Urban & 4, “Let 3” i “Dubioza kolektiv”.  Kao i uvijek najbolja zabava rezervisana je za “OK kamp” i “OK stage” na kojem će nastupiti “Deca loših muzičara” i “Zoster”. Ljubitelji filmske umjetnosti uživaće u „OK cinema“ zoni, koja se i ove godine realizuje u saradnji sa Operacijom kino i Sarajevo film festivalom, u okviru koje će večeras  biti prikazan fim “Neslavno slavna Florence”.