Trener ženskog odbojkaškog kluba Jahorina iz Pala Danilo Tadić ostaće na mjestu šefa stručnog štaba paljanskih prvoligašica, saopšteno je iz ŽOK Jahorina.

Prema riječima Tadića za Sarajevo-RS, uprava kluba je na inicijativu igračica odlučila da ne prihvati njegovu ostavku, koju je podnio nakon poraza od Hercegovca prošlog vikenda.

Danilo Tadić je za Sarajevo-RS izjavio da je uprava Jahorine na jučerašnjem sastanku odlučila da ne prihvati njegovu ostavku, te je ispunila osnovne uslove koje je on tražio, a koji nisu nemoralni i koji su mu potrebni da bi nastavio sa daljim i normalnim radom u klubu.

“Moram da istaknem da moja ostavka na mjestu trenera odbojkašica Jahorine nije bila neopoziva, pa zbog ispunjavanja tih uslova od strane uprave, nemam razloga da ne nastavim tamo gdje sam stao. Nakon razgovora sa ekipom, od ponedjeljka počinjemo sa novim treninzima. Uprava kluba mi je odmah u startu dala maksimalnu podršku i svi članovi su bili protiv moje ostavke, odnosno cijenili su moj rad i rezultate u radu“, istakao jeTadić.

Uprava kluba je zauzela svoj stav, ista je imala sastanak sa igračima i obavila razgovor. Odbojkašice su iznijele svoj stav i mišljenje o treneru, njegovom radu i odnosom prema klubu.

“Prijatno sam iznenađen kad sam vidio kakvu sam podršku dobio, ne samo od uprave kluba i predsjednika, već moje ekipe i njihovih roditelja. Takođe, izuzetnu podršku sam dobio od kolega trenera, ljudi iz lokalne zajednice i svih ljubitelja sporta. Zahvaljujem se svima što vjeruju u mene i moj rad“, naveo je Tadić.

Odbojkašice Jahorine narednog vikenda gostuju u Čajniču, gdje ih dočekuje Stakorina.

Izvor: Grad Istočno Sarajevo