Nije tajna da je bila u vezi sa Masimom Savićem, ali je sada otkrila da kada ga je ugledala prvi put da je mislila da je gej

Pjevačica Dragana Šarić alijas Bebi Dol do skoro se odazivala na ovo ime i prezime, ali je odjednom odlučila da ga promijeni.

Ona želi da započni novi život, pa je iz tog razloga odlučila i da se drugačije zove. Ovo ime Bebi Dol je Dana Todorović.

– Jednostano odlučila sam da se više ne zovem Dragana Šarić jer mi je to dosadilo, ali i zbog toga što želim da započnem novi život. Promijenila sam ime u Dana Todorović. Moram da objanim zbog čega. Dana je moje crkveno ime, a Todorović sam uzela od supruga. Mnogo mi se sviđa kako mi stoji i voljela bih da me ljudi ubuduće zovu tako – rekla je Bebi.

Ona se prisjetila i trenutaka iz prošlosti, pa je otkrila da ju je prije nekoliko godina uhodio jedan čovjek.

– Vjerujem da su mnoge moje kolege doživjele slično, dešavalo mi se da su me nekoliko njih pratili i bili opsjednuti sa mnom, ali to tada nije bilo ništa strašno. Međutim, prije nekoliko godina shvatila sam da me jedan manijak prati svakodnevno, gdje god da odem on se pojavi i mene je to počelo sve više i više da plaši. Kada sam prijavila policiji, oni su ga uhvatli i kad su ga pretresali vidjeli su da je kod sebe imao nož. Tada me je obuzeo nevjerovatan strah. Nisam vjerovala da će me to snaći u životu, on je mogao da me ubije bez bilo kakvog pogovora – rekla je pjevačica, a prenosi

– Nisam od onih koji po svaku cijenu trče kako bi uveče pjevali u klubovima ili lokalima. Trenutno predajem pjevanje, imam tri učenika koje usavršavam i radim onaj finiš kako da svoje izvođenje dovedu do perfekcije. To mi je velika preokupacija – kaže pjevačica.

Nije tajna da je bila u vezi sa Masimom Savićem, ali je sada otkrila da kada ga je ugledala prvi put da je mislila da je gej.

– Vraćam se sa neke turneje i ugledam Masima u avionu, mi se upoznamo i ja mu odmah na prvu loptu kažem: “Čovječe, ti si gej”. On se odmah naljutio na mene zbog toga i dugo nije htio da priča. Poslije nekoliko mjeseci sreli smo se na nekoj žurci i tu je započela naša ljubav – ispričala je pjevačica koja se sada zove Dana Todorović.