studentski pohodZa 1. MAJ ove godine idemo u Beograd!!!
Dernečimo, roštijamo i družimo se u Beogradu na obalama SAVE!!!

Svi koji žele da rezervišu mjesta MORAJU POPUNITI OVU ONLINE PRIJAVU!
http://goo.gl/forms/0YDOhJ8VPh

BROJ MJESTA JE OGRANIČEN!!!

Polazak je u PONOĆ (petak na subotu) iz KAMPUSA UNSA. U beogradu ostajemo SUBOTU – NEDJELJU – PONEDJELJAK, pošto je ponedjeljak NERADNI DAN to znači da SU SVI DANI POHODA NERADNI!!!

CIJENA JE 79 KM i boravimo u HOTELSKOM SMJEŠTAJU U CENTRU BEOGRADA!!!

UPLATA U VIŠE RATA
– PRVA RATA – 20 KM uplata do 30 MARTA!
– OSTATAK možete uplatiti do 20 APRILA (do kada možete i otkazati pohod)

Cijena NE UKLJUČUJE OSIGURANJE (6 KM) I ODLAZAK U NOVI SAD /5 EUR) koji je DOBROVOLJAN, kao i HOTELSKU TAXU ( za 3 dana ukupno 4 EUR koji se plaćaju na RECEPCIJI)

PRIJAVE I UPLATE:
SVAKI RADNI DAN OD 11:00 DO 16:00 sati
Ekonomski fakultet, kabinet 101.

IMAMO 30 DVOKREVETNIH SOBA i doplata je 15 KM po osobi dakle za jednu sobu ukupno 30 KM!!!!

Oni koji žele uplatiti preko BANKE na E-MAIL će dobiti upute.

Planiramo da organizujemo polaske iz SARAJEVA, ZENICE, TUZLE I MOSTARA (u skladu sa brojem prijavljenih) Za sve one koji polaze iz Mostara cijena pohoda je 89 KM!

Smješteni smo u HOTELU u centru grada i imamo 2-3-4 krevetne sobe.
Za dvokrevetne sobe vrši se doplata!

Polazak je planiran za PONOĆ (petak na subotu) i u Beograd stižemo u subotu u ranim jutarnjim satima. Za BiH iz Beograda krećemo u ponedjeljak u popodnevnim satima.
2. MAJ (PONEDJELJAK) JE NERADNI DAN!!!

Pošto je način obilježavanja 1.maja u Beogradu i kod nas skoro pa isti, tako da svi ljubitelji roštilja mogu da i roštiljaju na beogradskim izletištima i na obali rijeke Save.

Ove godine za 1. maj je i VASKRS (pravoslavni blagdan) tako da će i taj 1. maj biti ispunjen PRAZNIČNOM I BLAGDANSKOM ATMOSFEROM a naši prijatelji iz Beograda nam kažu da će tada u gradu biti i posebno mnogo derneka i partija po cijelom gradu, tako da smo i na tom osnovu izabrali PRAVI DATUM ZA POHOD!

ONLINE rezervacije morate POTVRDITI UPLATOM u kabinetu 101. na Ekonomskom fakultetu, svaki radni dan od 11: 00 do 16:00 sati ili preko BANKE. Upute za uplatu preko banke šaljemo vam na mail ukoliko izaberete tu opciju.