Era žena je najavljena! Ovo ste mogli čuti večeras na događaju koji se održao u restoran & bar „Apartman“ u Lukavici. Naime, organizovano je druženje nazvano „Ladies moments“ gdje su pojedini zablistali u pravom smislu te riječi. Ukoliko niste prisustvovali, dozvolite da Vam donesemo atmosferu.

Prvi događaj ovog tipa je bio uspješan, te postavio dobre temelje za budućnost. Organizatori su izjavili kako planiraju još okupljanja u istom ili sličnom maniru, kao i razne tematike istih.

Veče je počelo u malo kasnijem terminu nego što je predviđeno, ali se nije mogla čuti nijedna zamjerka. Pića dobrodošlice su služena u ugodnoj atmosferi, koju je donio i prisutni DJ.

Na djelu smo mogli da se uvjerimo u vještine frizera koji su svojim učešćem  učinili da se dame osjećaju glamurozno, te su pokazali širok spektar znanja. Frizure koje su bile osmišljene za ovo veče idu od casual varijante do onih koje priliče mnogo zvaničnijim prilikama. U svakom slučaju, svaka je iziskivala trud koji  je bio vidljiv. Modeli su bili više nego strpljivi, te pozirali kako bismo Vam omogućili da se uvjerite i sami. Svakako vrijedi spomenuti svaki od salona koji su izdvojili vrijeme da pokažu svoje znanje, ali i priušte nekome veče koje nije obično, pa su tako bili prisutni – frizerski salon „Jasmin“ (Stup), salon BeeBettyBoop, frizerski studio „Ko te šiša“, salon „Mica oklagijica“ i salon „Kolibrić“.

Na kraju večeri je upriličena tombola, gdje su podjeljeni poklon paketi od strane sponzora prisutnim damama koje su imale sreću da baš njihovo ime bude izvučeno, a pokloni su bili: popust kupon od 25% za neki od proizvoda Elegant No1, paket od parfimerije Magic&Alexandar cosmetics, te od poduzetnika Flash doo, kao i gift card Nikoline Šarenac, Jovane Teletina i Dragane Kovačević.

Prisutni su sigurno zadovoljni tokom večeri, a onima koji nisu bili u mogućnosti da dođu dajemo priliku da putem našeg i Vašeg portala imate osjećaj kao da ste bili tamo. Čvrsto vjerujemo da će ovakva druženja postati tradicionalna, te da će biti prilike da i sami iskusite „Ladies moments“.