„Be-be-be, kako se prave bebe, od šećera i sna…“. Hit grupe „Vampiri“ mora da su na umu imali oni koji su sastavljali kvote za kladionicu, a u čijim su glavnim ulogama Đoković i Tipsarević.

I TO

I vrapci na grani znaju da je Novak Đoković najbolji na svetu i da je svako ko mu stane na crtu osuđen na demonstraciju sile. Osim, izgleda, Janka Tipsarevića. Tako kažu kladionice.

U moru “fikseva”, “keca”, “dvojki”, sada su svi ljubitelji klađenja dobili priliku da pogode koji će prvi od asova po drugi put postati tata. Kvota da Janko dobije drugo dete je 1,60, a Novak 2,00. Jedini ko sme da kaže da je favorit i na papiru protiv svetskog broja jedan jeste jedan od njegovih najboljih prijatelja.

I ima smisla da Tipsarević bude taj koji će dobiti drugo dete jer je duže u braku od Novaka, a i njegova ćerka Emili je starija od Đokovićevog Stefana. Janko i Biljana su krajem prošle godine u nekim intervjuima isticali da bi voleli da prošire porodicu za još jednog člana, a Novak je nekoliko puta u toku ove sezone, malo kroz šalu, a malo kroz zbilju, rekao da će morati da pravi još dece, s obzirom na činjenicu da otkada se Stefan rodio ne zna za neuspeh na terenu.

Nije tajna da su i Janko i Novak odrasli u velikim porodicama i da žele kuće punu naslednika. Novak ima dva mlađa brata, a Janko brata. Tako da je potpuno prirodno da žele da se nekoliko puta ostvare u najvažnijoj i najlepšoj životnoj ulozi.

Izvor: blic.rs