dm3

DM OTVORIO PREUREĐENU PRODVNICU U LUKAVICI

Lukavica 17.12.2015. – Kompanija DM drogerije market otvorila je u Lukavici preuređenu prodavnicu na adresi Vojvode Radomira putnika bb.

Lijepo uređen i modernizovan prodajni prostor je proširen za 70 m2 pa je kupcima na ukupnoj površini od 372 m2 na raspolaganju još bogatiji asortiman organske hrane, proizvoda za ljepotu i zdravlje domaćih te svjetskih proizvođača, kao i veliki izbor proizvoda DM robne marke.

Povodom otvorenja preuređene prodavnice posjetioci su uživali u sniženjima, kolu sreće i poklonima za svaku kupovinu, a za najmlađe je upriličeno druženje sa Minnie  Maus i Bumblebeejem.

dm1Proizvoda za ljepotu i zdravlje domaćih te svjetskih proizvođača, kao i veliki izbor proizvoda DM robne marke.

Povodom otvorenja preuređene prodavnice posjetioci su uživali u sniženjima, kolu sreće i poklonima za svaku kupovinu, a za najmlađe je upriličeno druženje sa Minnie  Maus i Bumblebeejem.dm5

dm6dm4dm7

DM prodavnica u Lukavici je druga koju smo preuredili ove poslovne godine, tačnije od početka mjeseca oktobra. Kontinuirano  ulažemo u naše prodavnice kako bi svi kupci uživali u kupovini proizvoda širokog asortimana, te bili zadovoljni našim uslugama, kazala je Ruzmira Muratbegović, regionalna menadžerica DM-a za naš portal Lukavica online.

Radno vrijeme DM prodavnice u Lukavici je od ponedeljka do subote od 9:00 do 21:00 sat, a nedeljom od 10:00 do 19:00 sati.dm2

DM je na Bosanskohercegovačkom tržištu prisutan  od juna 2006. kada je otvorena prva DM prodavnica u Sarajevskom naselju Dobrinja. Za 9 godina DM se poziconirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija s više od 490 zaposlenika i 58 prodvnica u 35 gradova te distribucijskim centrom u Sarajevu. u poslovnoj godini 2014/15. DM je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 114,3 miliona KM. Asortiman DM-a obuhvata preko 11.000 prizvoda etabliranih svjtskih i domaćih proizvođača. Među DM robne marke spadaju Balea, alverde, DAS gesunde PLUS, s.he stylezone, Denkmit, babylove i mnoge druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.